Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Büyükşehir 25 ayrı noktada asfalt çalışmasını sürdürüyor…

Büyükşehir 25 ayrı noktada asfalt çalışmasını sürdürüyor…

Büyükşehir 25 ayrı noktada asfalt çalışmasını sürdürüyor…

Adana’da geçmis 5 yilda yapilan asfalt çalismasindan daha fazlasini bir buçuk yilda yapan Adana Büyüksehir Belediyesi, 25 ayri noktada yeni yol, bakim ve yenileme çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

ASFALT ÇALISMALARI ARTARAK DEVAM EDECEK

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in büyük bir hassasiyetle üzerinde durdugu yol yapim ve asfaltlama çalismalari çok sayida noktada devam ediyor. Kirsaldaki ilçe ve köylerde vatandasin en büyük sikayetlerinden biri olan yol sorununu çözmek için yogun çalisan Adana Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanli Yol Sube Müdürlügü, kent merkezinde de çok sayida noktada asfalt döküyor, bakim-onarim yapiyor.

 

Ekipler merkez ilçe Yüregir’de 7, Seyhan’da 6, Sariçam’da 5 noktada ve Çukurova’da bitümlü sicak asfalt döseme ile yol yenileme çalismalarina devam ediyor. Adana Büyüksehir Belediyesi, her yil bir öncekinden fazla yol yapmaya, asfalt dökmeye kararli…

 DÖRT BIR YANDA ASFALT ÇALISMASI

Öncelikli tespit edilen ve sorun teskil eden yol bakim, onarim çalismalarinin disinda, Adana genelinde Yol Sube Müdürlügü ekipleri su bölgelerde çalismalarini sürdürüyor:

 

Seyhan; Gürselpasa , D400, Ziyapasa Bulvari, Yeni Mahalle, Akkapi, Nakliyeciler Sitesi, Yüregir; 1. Bölge Gümüsyazi,  Karaahmetli, Köprügözü, Nacarli, Sagdiçli, Incirlik Yesil Konutlar , D400 - Incirlik Mezarlik Yolu, Karaisali; Gülüslü, Yerköprü, Asagi Belemedik, Sariçam; Fatih Sultan Mehmet Bulvari,  Çiçekli - Karaömerli arasi, Yeni Stat arkasi - Çatalan Caddesi Baglantisi, Cihadiye – Kirazli, Aydin Yurdu Mezarlik Yolu, Çukurova; Asiklar Bulvari, Ceyhan; Adnan Menderes Bulvari, Pozanti ve Kozan…



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli